Gravid

GRAVIDFOTOGRAFERING

FÖREVIGA EN AV DE VIKTIGASTE MILSTOLPARNA I DITT LIV.

Gravidfotografering Ljungby

Grattis till dig som väntar tillökning - och så roligt att du är intresserad av att fotografera dig och din mage under denna speciella tid! Det går så snabbt, fast det kan kännas långsamt - och man glömmer så snabbt hur stor man faktiskt var. Det är så värdefullt både för er föräldrar men också för barnet i framtiden att den här tiden blir bevarad.


Här hittar du lite mer information om gravidfotografering hos mig.


Jag rekommenderar att vi fotograferar i vecka 28-35. Hör gärna av dig i god tid till mig så att vi kan säkra en tid åt er i rätt vecka, som passar dina önskemål och hur du mår.


Din partner och bebisens eventuella syskon är såklart välkomna att vara med! Vid kontakt om bokning får ni mer information och tips om klädval med mera. För att vi ska hinna få till det bra om det finns syskon rekommenderar jag det större paketet med mer tid och fler bilder.


När, var och hur fotar vi?


ag fotar gärna utomhus och försöker gärna lägga det tidsmässigt så att vi har härligt kvälls- eller morgonljus. Även om det är mulet går det bra att fotografera och vi anpassar tiden efter det. Skulle vädret visa sig på en sämre sida med regn eller rusk så bokar vi om till då det ser bättre ut.


Jag kan också fotografera hemma hos er, eller en kombination, för att exempelvis kunna ta lite mer bara bilder om ni vill det, eller få bilder i er (och barnets blivande) hemmiljö. Det här blir supermysiga bilder!


Du behöver varken vara van vid eller bekväm framför kameran, jag lotsar dig/er genom hela upplevelsen och använder tekniker jag lärt mig för att få er att slappna av.


Det är jättefint att ha kläder på er som är ni - ni får mer tips och råd vid en bokning. Jag har också ett par klänningar att låna ut om ni vill ha det (1 blå i storlek m, 1 beigebrun med paljetter i storlek 40 och en blommig figurnära i storlek s-l) och en kimono för att kunna vara både klädd och avklädd samtidigt.

Birthday

Apr 20, 2022

Sweet Sixteen

Jul 20, 2022

Wedding Anniversary

Jul 20, 2022

PRISER

GRAVID BAS

30 minuter fotografering inom Ljungby.

5 digitala bilder som ni väljer ur ett onlinegalleri.

1 plats.

1 outfit.

Max 2 personer.


2 700 kr

GRAVID DE LUXE

1,5 timme fotografering (inklusive ombytestid samt transporttid mellan platser) inom Ljungby kommun.

10 digitala bilder som ni väljer ur ett onlinegalleri.

1 ombyte av kläder (2 outfits).

2 platser, tex inomhus och utomhus.
Lån av klänning/kimono.
Bebisens syskon kan vara med på fotograferingen.

4 350 kr

TILLVAL

  • Blomsterkrans till håret: 1500 kr.
  • 1 digital bild: 600 kr
  • 10 digitala bilder: 1 500 kr
  • Hela urvalsgalleriet (varierar mellan 50-200 bilder beroende på ursprungspaket):
    30 kr/bild
  • Produkter enligt separat prislista.
  • Vill du inte fotas i Ljungby kommun? Jag tar mig till dig mot resekostnad, 100 kr/mil.

 

ÄNNU MER INFORMATION

Lån av kläder

Jag har en guldfärgad kimono och ett några klänningar att låna ut: en beige och en blågrön - båda med tyll och paljetter, en blommig figurnära med lite släp, en senapsgul figurnära och en blå med smala axelband. Dessutom finns en svart kjol med svart magkort tröja. Dessa kläder får ni gärna låna vid det större paketet.

Det blir såklart kanonfint även i era kläder! För de mer bara bilderna: kanske en uppdragen t-shirt och uppknäppta jeans under magen, en stor skjorta som är öppen vid magen, bh och kjol, kimono, bara en filt svept om dig eller vilka av dina gravidkläder som helst som du känner dig glad i.

När ni har bokat kan vi gärna bolla idéer om vad som passar just er.


Vad händer efter fotograferingen?

När vi har träffats och fångat er underbara mage på bild så redigerar jag de bästa bilderna och skickar ett onlinegalleri till er. Sedan väljer ni vilka bilder ni vill ha bland de bilderna.


Jag gör bilder i färg eller svartvit utifrån min bedömning vilket som blir bäst för bilden. Vissa av dem kan ni få som både och men grunden är antingen eller.


Ni får användningsrätt till bilderna, till exempel till att själva ordna förstoringar eller använda på facebook. Ni får inte sälja vidare eller använda dem kommersiellt. Jag vill såklart gärna visa upp era fina bilder i mina kanaler också.


Klä ert hem med era bilder!

Jag kan såklart också gärna hjälpa er att göra fin väggkonst av era bilder som till exempel fine art prints, trätavlor, vackra album med mera. Om du mitt i graviditeten eller bebisbubblan inte orkar surfa på nätet efter bästa leverantören utan bara vill ha den färdiga tavlan levererad hem till er, färdig att hängas upp.